Ansökan till åk 1-9

Välkommen att ansöka till vår skola. I vår folder kan du läsa mer om hur det är att börja högstadiet på Mariaskolan

Skolvalsperioden, då du kan ansöka om skola inför nästa läsår (2017/18), är 15 januari–15 februari 2016.

Ansökning om skolplacering till årskurs 1-9 görs via e-tjänt. Observera att du inte ska ansöka om skolplacering om ditt barn ska gå kvar i samma skola. Det är vårdnadshavare till elever som ska byta skola nästföljande läsår som ska ansöka via e-tjänsten. Läs mer om att söka skola på staden sida.

Om ni önskar söka till våra klasser mitt i ett läsår fyller ni i och skickar in en ansökningsblankett. Välj den som heter  Skola- ansökan till kommunal förskoleklass och skola åk 1-9 utanför skolvalsperioden. För att förbereda oss och göra en så bra start som möjligt för ert barn på Mariaskolan, ber vi dig som vårdnadshavare att även fylla i sida två.

Ansökningsblanketten skickas till:

Mariaskolans expedition