Studie och yrkesvägledning på Mariaskolan

Vår studie- och yrkesvägledare Malin Forssell hjälper dig som elev inför gymnasievalet och med övriga frågor som rör dina studier. Föräldrar är också välkomna att höra av er till Malin med frågor och funderingar, och vill ni boka tid så är ni hjärtligt välkomna, det är bara att mejla så bokar vi!  Malin jobbar på tisdagar, torsdagar och varannan fredag (jämna fredagar) och har telefontid mellan kl. 9-16. När Malins dörr står öppen är det bara att gå in på hennes rum.

Kontakta Studie och Yrkesvägledaren (SYV)

Kontorstider:
tisdag, torsdag, fredag: 8.45–16.30.

Telefon: 08-508 40 768

E-post:
malin.forssell@stockholm.se

Inför gymnasiet

Det är en djungel därute! Vad man vill är inte alltid så lätt att veta. Det finns hur många vägar och möjligheter som helst att välja mellan.

För att försöka underlätta för dig i ditt val så finner du här några bra länkar som kan hjälpa dig.

www.gyantagning.se     www.gymnasieinfo.se    www.gymnasium.se    www.valjaskola.se

www.utbildningsinfo.se   www.skolverket.se     www.framtidsvalet.se

www.svenskidrott.se      www.framtid.se          www.mittyrke.se